bryllupsfotograf-i-trondheim

bryllupsfotograf i trondheim

bryllupsfotograf-i-trondheim

bryllupsfotograf-i-Trondheim. Hej! Om du planerar ett bröllop i Trondheim, Norge, skulle jag vilja vara den bästa bröllopsfotograf för din stora dag. Jag har förberett den här sidan för människor som söker en bryllupsfotograf-i-Trondheim, inklusive Finland och Stavanger, och nu är du här !!! Välkommen!

Jag reser varje år för destinationsbröllop i Europa, och jag kan verkligen vara med dig på din dag.

Jag är Jesus Caballero, jag älskar fotografera bröllop på ett enkelt, naturligt och annorlunda sätt, med min stil, bort från de konventionella och traditionella poser, bara berätta din historia. Kontakta mig här och jag skulle vara glada att hjälpa dig med ditt bröllop, klänning samråd, brevpapper och dekoration i en boho och modern stil.

Vissa par föredrar att gifta sig med en elopement, eller små bröllop i destination. Jag är en riktigt engagerad med skönhet, och min stil är dokumenterade, ett förhållningssätt till bildjournalistik och konstbröllopsfotografering , utan poser stil, mer berätta din historia som det är.

Destination Wedding Trondheim
Snälla, släpp mig en linjer i nästa formulär om ditt äventyr att drömma med din vackra historia. Vad du förbereder? Jag inkluderar en liten formuläret nedan för att komma i kontakt med mig. Jag kommer att svara så snart som möjligt, i mindre 24 timmar och göra allt för att fotografera ditt bröllop.

Skål

Cheers

FOLLOW ME ON MY JOURNEY